Hlavní navigace

YouTube konečně těsněji svázán s Google+

7. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před pár dny jsme se dočkali další významné změny na sociální síti Google+, americký gigant konečně trochu více zapojil svůj videoportál YouTube. Prozatím jsme svědky pouze nenápadného tlačítka s logem: po kliknutí na něj je nám nabídnuto vyhledávací políčko. Po zadání dotazu dojde k načtení zhruba 15 tematických videí, jež se v upraveném okně plynule přehrávají jako playlist.

" frameborder="0" height="315" width="420">

Jak můžete vidět z videa výše, tlačítko po pravé straně zůstává vždy přilepené ke kraji, tj. máte jej vždy po ruce nehledě na to, jak moc jste točili kolečkem na myši. Nabídnutá videa je možné jedním kliknutím ocenit (+1) a sdílet, přehrávač běží ve vlastním okně a tak si s ním nemusíte dělat žádné starosti.

Je na pováženou, že na integraci jednoho z nejoblíbenějších webů dneška čekáme tak dlouho. Google+ například delší čas nabízí záložku Videa ve vašem profilu, dodnes však není spojena s vaším účtem na YouTube. Snad se dočkáme již v nejbližší době, dnes odhalená vlaštovka opět o něco vylepšuje mladou sociální síť.

Byl pro vás článek přínosný?