Hlavní navigace

Studenti mohou získat levněji YouTube Premium i YouTube Music

16. 8. 2019

Sdílet

V polovině května do Česka zamířily dvě nové placené služby Googlu. YouTube Music je novou hudební streamovací službou podobnou Spotify. YouTube Premium vás na nejpopulárnějším videoportálu zbaví reklam, nabídne exkluzivní pořady a seriály a na mobilech i možnost poslouchat audiostopu na pozadí či si stahovat videa k offline poslechu. Ta druhá v sobě navíc obsahuje i první, takže uživatelé nemusí platit dvakrát. YouTube Music stojí standardně 149 Kč měsíčně, YouTube Premium pak 179 Kč.

Studenti vysokých škol budou v následujících dnech moci obě předplatné získat výhodněji, Google zde rozšíří svůj školní program. YouTube Music tak získají za 79 Kč, YouTube Premium za 109 Kč na měsíc. Obě služby mohou za výhodnější cenu čerpat až čtyři roky, studentský status bude nutně ověřovat každý rok. Děje se tak skrz externí službu SheerID, kterou podporuje většina tuzemských vysokých škol.

https://www.mixcloud.com/Cnews/cnews-fm-242-youtube-bez-reklam-v-česku-a-množení-filmových-služeb/

Stejnou službu pro studentský program již dva roky využívá také Spotify. U něj pak studenti místo standardních 6 eur (160 Kč) platí 3 eura (80 Kč). Slevu pro studenty má od loňska také Apple Music, ze všech tří je nejlevnější. Místo 149 Kč za standardní tarif se platí 69 Kč.

Zdroj: Google

Byl pro vás článek přínosný?