Hlavní navigace

Zákusek s příchutí Windows 7

30. 3. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pamatujete na naučný web Thrive a jeho animované Silverlightové prezentace? V podobném stylu nyní Microsoft představuje novinky a vylepšení vysoce očekávaného systému Windows 7. Nazval je „Learning Snacks“, což by se dalo doslovně přeložit jako „Naučné zákusky/svačina“. De facto se jedná o kratičké interaktivní prezentace věnované oblíbeným tématům: Silverlight, Web 2.0, Virtualizace, Windows Vista/Server 2008 a také zmíněný Windows 7.

K absolvování 26 minut dlouhého představení novinek v oblasti výkonu, bezpečnosti, spolehlivosti a dalších funkcí si nainstalujte Silverlight, jestliže jej ještě nemáte. O něco chutnější dobrota k nám zavítala z méně oficiálnějších vod:

Jsou to 2 screenshoty z sestavení 7068 a 7070. Pravda, moc toho na nich vidět není, nicméně aspoň dokazují, že vývoj nestagnuje a pokračuje ke stanici zvané Kandidát na vydání. Pokud vám nevadí riziko vyhoštění z křemíkového ráje plného věčně zelených terminálových obrazovek, najdete první jmenovaný build na výměnných sítích, v 64 i 32bitové variantě.


Sestavení 7068


Sestavení 7070

Zdroje: Softpedia, Ars Technica

Byl pro vás článek přínosný?