Hlavní navigace

Zářijové ovladače pro Radeony opravují chyby ve hrách

29. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

AMD už téměř na poslední chvíli vypustilo zářijové ovladače grafických karet AMD Catalyst 11.9. Nečekejte žádné radikální změny, ohlášeno není ani navýšení výkonu, spíše opravy v některých aplikacích. Jedinou novinkou je přidaná podpora technologie AMD HD 3D na „3D“ panelech s DisplayPortem. Opravena byla chyba v nastavení pro úpravu rozměrů při připojení panelu přes DisplayPort k některým kartám.

Jinak ovladače řeší potíže ve Windows 7 ve hrách S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (náhodné zamrzání při startu nové či uložené hry), a dále zasekávání při načítání her Call of Duty: Black Ops, F1 2010 a Dungeon Siege 3, zadrhávání během hraní u Battlefield: Bad Company 2, Borderlands a Dead Rising 2 a dále zamrzání hry při puštění benchmarku v Serius Sam 2, Resident Evil 5, HAWX 2 a Lost Planet 2 ve Windows Vista.

Odstraněny byly vady obrazu (blikající pixely) ve hrách HAWX 2, Dirt 2 a F1 2010 a občasné negativní škálování v CrossFire ve hrách Earthsim 2, Battlefield: Bad Company 2, Metro a HAWX. Dále byly odstraněny některé problémy s přehráváním videa ve VLC playeru či PowerDVD a Windows Media Playeru. Seznam známých a neopravených chyb a další podrobnosti najdete v release notes.

O ovladačích můžete diskutovat také v připraveném vlákně v našem fóru.

Stahujte zde (přímé odkazy):


Mobility Catalyst (přímé odkazy):


AMD Media Codec (přímé odkazy) – dříve AVIVO Package:

ATI CrossFireX™ Application Profiles - ATI Catalyst™ 11.9 Profiles Update

 

Byl pro vás článek přínosný?