Hlavní navigace

Zdarma ke zhlédnutí: 80minutová parodie iSteve s Justinem Longem

17. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Web funnyordie.com, který se specializuje na zábavná videa, včera večer konečně zveřejnil parodický snímek iSteve o životě Steva Jobse. Film s délkou necelých 80 minut si můžete prohlédnout zdarma, zatím je však dostupný pouze v původním znění. (Titulky co nevidět někdo připraví.)

Za snímkem stojí scenárista a režisér Ryan Perez, který se proslavil právě kraťasy na Funny or Die. Do filmu si však vybral slavnější tváře. Hlavní role se ujal Justin Long, jenž si prošel spoustou teenagerských komedií, blýsknul se ve čtvrté Smrtonostné pasti a je známý také jako Mac Guy v sérii jablečných reklam Mac vs. PC. Jeho parťáka Steva Wozniaka hraje Jorge Garcia, nejvíce známý jako Hurley ze seriálu Ztracení (Lost). Ve filmu hraje také převážně seriálový herec James Urbaniak, který si střihnul Billa Gatese.

 

Snímek iSteve rozhodně není záznamem skutečného Jobsova života. Opírá se sice o zásadní momenty, ale v mnohém si vymýšlí a výstupy Jobse vede do extrémů. Ale pokud máte volnou chvíli, na film iSteve se rozhodně podívejte. Bude to dobrý protipól vážně myšlených biografií jOBS, který letos přijde do kin, teprve připravované adaptace knihy Waltera Isaacsona.

Byl pro vás článek přínosný?