Hlavní navigace

Žhavé novinky řady Eee

5. 3. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Eee Box PC B206

Prostorově úsporné řešení domácí počítačové zábavy - umožňuje uživatelům vychutnat si hardwarově zrychlený obsah ve vysokém rozlišení prostřednictvím HDMI výstupu. Jedinečná konstrukce tohoto zařízení umožňuje jeho upevnění na LCD televizory a monitory, čímž šetří drahocenné místo. Kromě toho spotřebovává pouhých 15 W energie, přičemž pracuje téměř neslyšně - s hlučností jen 26 dB - a navíc se pyšní bezdrátovým připojením Wi-Fi 802.11n, které zajišťuje prohlížení internetu vysokou rychlostí.

Bezdrátový herní ovladač

Eee Stick, který přenáší pohyby ruky na pohyby na obrazovce, nabízí naprostou svobodu pohybu při hraní. Pomocí jeho tří režimů - pohyb, namíření a naklonění - je vhodný prakticky pro jakýkoli typ hry. Funkce Game Manager umožňuje uživatelům rychlý přístup ke hrám a rovněž i úpravu nastavení ovladače tak, aby vyhovoval osobnímu hernímu stylu každého uživatele. Díky tomu, že Eee Stick může posloužit také jako 3D myš, pomůže uživatelům vychutnat si nevšední zážitky.

Řešení pro centralizované ukládání a sdílení souborů

Důmyslně řešené síťové úložiště Eee Station PC-NAS s kapacitou 2 TB (NAS) je dokonalou platformou pro ukládání, zálohování a sdílení multimedií a dat. Je uzpůsobeno pro provoz 24 hodin denně 7 dní v týdnu a může se pochlubit nízkou spotřebou energie, UPS (Uninterrupted Power Supply) a téměř neslyšitelnou hlučností pouhých 28 dB. Dále je vybaveno praktickým 3,5" ovládacím panelem s dotykovou obrazovkou, mechanikou pro vypalování DVD začleněnou do předního slotu a může nabídnout schopnosti multi-serveru.

Videotelefon nevázaný na PC a s certifikací Skype

Eee Videophone je specializovaný videotelefon určený pro neomezené volání přes internet, které je možné uskutečnit v pouhých třech krocích. Tento videotelefon vybavený Wi-Fi se může pochlubit velkým 7" displejem, zabudovanou webkamerou, reproduktorem a mikrofonem, díky kterým umožňuje uživatelům realizovat neomezené video hovory tváří v tvář se svými milovanými bez potřeby počítače. Jeho jednoduché uživatelské rozhraní s ikonami a intuitivní rozložení tlačítek výrazně zjednodušují internetové volání - to z tohoto telefonu činí dokonalé zařízení pro pořádání videokonferencí, které může být umístěno prakticky kamkoli.

Počítač ovládaný dotykem

Eee Top PC ET1602 je plnohodnotný počítač s dotykovým ovládáním, který přichází s kompletní soupravou aplikací uzpůsobených pro ovládání dotykem, které zlepšují produktivitu, zábavu i komunikaci a umožňují uživatelům snadno zvládnout prakticky cokoliv. Ačkoliv je uloženo v kompaktním LCD monitoru, nabízí Eee Top PC ET1602 celou řadu funkcí, jako je bezdrátové připojení Wi-Fi 802.11n pro rychlý a spolehlivý přístup na internet, vestavěné reproduktory s velmi kvalitní, křišťálově čistou reprodukcí zvuku či integrovaná webkamera s rozlišením 1,3 Mpx a mikrofon zajišťující pohodlné pořádání webových konferencí. Kromě uvedeného využívá toto zařízení technologii ASUS Tranquiller, jež se stará o to, aby systém zůstal neustále chladný, přičemž jeho hlučnost dosahuje pouhých 26 dB.

Byl pro vás článek přínosný?