Hlavní navigace

Získejte k Office 2010 nárok na upgrade na Office 2013 zdarma. Je poslední den

30. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Když se rozhodnete koupit si software od Microsoftu na sklonku jeho prodejní kariéry, nezřídka obdržíte možnost přejít buď zdarma, nebo za malý poplatek na následující řadu daného produktu. To je fér, ne? Redmondští to tak praktikují jak s Windows, tak s veleúspěšnými kancelářskými aplikacemi Office. Jedna nabídka k upgradu se právě blíží ke konci.

Tip: Prodeje Office 2010 pomalu končí, uveden byl nový dotekový OneNote

Akce „Kupte si Office teď a získejte další verzi Office zdarma“ skončí s dnešním dnem. Microsoft letos na trh uvedl Office 2013, což znamená, že se Office 2010 dostala na konec prodejního cyklu. Již nějakou dobu nejsou nové kopie posílány do obchodů a dochází pouze k vyprodání skladových zásob. Kdybyste si ale ještě dnes starší verzi kancelářského balíku koupili (což platí i pro Office 2011 pro OS X), máte stále nárok na bezplatný upgrade.

 

Následně zamiřte na web Office.com/offer, kde se zaregistrujte. Do 30. dubna 2013 musíte produkt nejen koupit, ale i nainstalovat a úspěšně aktivovat. Teprve poté splníte základní předpoklady k získání Office 2013. Existuje však ještě jedna deadline. Nárok na bezplatný upgrade musíte uplatnit do 31. května 2013. Podrobnosti o nabídce, včetně podmínek, naleznete na webu Office.com.

Nárok na upgrade zdarma máte ještě dnes
Nárok na upgrade zdarma máte ještě dnes

Byl pro vás článek přínosný?