Hlavní navigace

Život s iPhonem je snazší. Apple opět vyzývá k opuštění Androidu

26. 5. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Apple již k opuštění Androidu vyzývá tři roky. Tehdy vydal návod, jak přesunout data z jedné platformy na druhou. Předloni začal ve svých Storech zdarma recyklovat zařízení s Androidem a následně vydal aplikaci pro Android, která se o přenos dat z původního telefonu na iPhone postará sama. Teď na webu apple.com/switch vypisuje i důvody, proč přejít na iPhone. Život s ním je prý snazší. Přechod je díky aplikaci jednoduchý. S iPhonem prý dostanete špičkový foťák, vysokou rychlost, aktualizovaný telefon, dlouhou výdrž a výbornou ergonomii. Systém je navíc bezpečný, protože už v základu používá šifrované úložiště a šifrovaná je též aplikace Zprávy.

Apple se stará o ekologickou výrobu telefonů a všechny jeho služby běží z datacenter využívajících 100% obnovitelnou energii. A co je prý hlavní, 97 % lidí, kteří měli iPhone, tvrdí, že ten telefon milují.

Kampaň cílí hlavně na uživatele ze západu, ale většina argumentů je platných i pro Česko. Až na tu bezplatnou recyklaci telefonu s Androidem. Zaprvé u nás nemáme Apple Store. A zadruhé je pitomost dávat telefon s Androidem zadarmo Applu, když jej můžete prodat někomu jinému.

Byl pro vás článek přínosný?