Hlavní navigace

Známý NOD32 považuje Adobe za virus!

30. 4. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ostatně co k problémů říká technická podpora produktů Adobe pro ČR a SR? Cituji: "Upozorňujeme všechny uživatele provozující aplikace Adobe pod systémem Windows na problémy, které jsou způsobeny antivirovou ochranou ESET NOD. Příčinou je chybná definice ve virové databázi ESET NOD 3119 a 3120, která detekuje knihovny Adobe jako zavirované. Pokud se Vám na obrazovce objeví okno "ESET varování nalezena infiltrace", KLIKNƒöTE NA PONECHAT! Pokud jste nechali knihovny programů smazat, budete muset provést přeinstalaci Creative Suite.

Tuto chybu by měla odstranit databáze verze 3121. Pro okamžitý update této databáze ji musíte ručně aktualizovat. Problém se samozřejmě týká pouze zákazníků pracujících na počítačích PC se systémem Windows. Uživatelé počítačů se systémem Mac OS X mohou být v klidu."

Vyjádření společnosti ESET se prozatím získat nepodařilo.

Aktualizováno 18:03: Podle dostupných informací je již virová databáze v pořádku, aktuální verze je podle informací z diskuse 3132. Pokud máte vypnutu automatickou aktualizace a aktualizujete manuálně, je nejvyšší čas.

 Odkazy k tématu: technická podpora Adobe | ESET

Byl pro vás článek přínosný?