Hlavní navigace

Hodinky s Androidem Wear se u nás oficiálně neprodávají, ale koupit je můžete všechny

11. 5. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nejsou zatím v češtině a ani Google neposvětil výrobcům, aby je tady mohli prodávat. Samotní prodejci se ale tomuto schvalovacímu kolečku vyhnuli a chytré hodinky s Androidem Wear dovážejí na vlastní pěst. Geekové, kteří chtějí mít všechno jako první, nemusí utrácet v zahraničí. Podle Googlu je aktuálně na trhu sedm modelů hodinky, všechny už evidují i české e-shopy.

Hodinky Cena od
Asus Zenwatch 6990 Kč
LG G Watch W100 2790 Kč
LG G Watch R 6196 Kč
LG Watch Urbane 8233 Kč
Motorola Moto 360 5755 Kč
Samsung Gear Live 5990 Kč
Sony SmartWatch 3 4799 Kč

Nejlacinější jsou ty úplně první – LG G Watch. Koupíte je už od 2790 Kč. Jako jediné s novou aktualizací Wear nedostanou Wi-Fi, protože jim zkrátka chybí potřebný modul. I nejdražší hodinky jsou od LG, a to nový model s kruhovým displejem Watch Urbane. E-shopy už jej mají v katalozích, ale ještě nejsou skladem.

 

Z obchodů (dočasně?) zmizely i Gear Live od Samsungu. Ty už loni začal prodávat obchod CZC.cz, ale hodinky byly často vadné. I v zahraničí si lidé stěžovali, že jim nefungovaly ihned po vybalení. CZC.cz proto prodej ukončil. Ve světě by se ještě letos měly začít prodávat krásné a kulaté Huawei Watch, vzhledem k aktivitě tuzemských obchodů se nebojíme, že by u nás nebyly k dostání.

Byl pro vás článek přínosný?