Hlavní navigace

O2 Sport rozjede fotbalový kanál už v létě. Přidá zápasy z Česka, Španělska i Itálie

26. 5. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nedávno odhalený plán, že by se mohla stanice O2 Sport rozdělit na tři zvláštní kanály pro fotbal, hokej a tenis, nabírá konkrétní obrysy. V polovině srpna spolu se začátkem sezóny rozjede O2 specializovaný fotbalový kanál. Láká na více obsahu.

O2 rozjede fotbalový kanál už v srpnu
O2 rozjede fotbalový kanál už v srpnu

Dosud jsme v nabídce O2 Sport mohli najít vybrané zápasy české Synot ligy, britské Premiere League a Ligy mistrů UEFA. Od nové sezóny se diváci mohou těšit i na přenosy ze španělského, italského a francouzského poháru plus superpoháru. Z české ligy se budou nově každý týden vysílat dva zápasy a přibyde hodinový pořad shrnující celé kolo. O2 získalo také práva na vysílání klubových zápasů od Manchesteru United, Arsenalu, Juventusu a FC Barcelony.

 

Celý obsah zabalíme do speciálního nového kanálu O2 TV Fotbal, který plánujeme spustit v srpnu. Diváci nepřijdou ani o populární multidimenzi, kdy budou opět moci vybírat ze všech utkání Ligy mistrů, z oblíbené volby pohledů kamer a nově připravujeme pro první českou ligu speciální MD kanály s živými statistickými informacemi o hráčích a speciálním virtuálním pohledem na utkání,“ řekl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?