Hlavní navigace

Digi TV má konečně aplikaci pro Smart TV. Zatím jen pro Tizen

7. 1. 2019

Sdílet

Zdroj: Redakce

Digi TV má konečně aplikaci pro chytré televizory. Bez set-top-boxu se tak nyní obejdou majitelé televizorů Samsung mladších roku 2014. Podmínkou je, aby uměly instalovat aplikace se Samsung Storu.

Aplikace pro Smart TV široce podporují SledováníTV (Android TV, WebOS, MyHomeScreen), Lepší.TV (Android TV, WebOS, MyHomeScreen, Hisense, GoGen…) a částečně Kuki (Android TV, MyHomeScreen). Naopak u O2 TV a T-Mobile TV jste u velkého fixního televizoru stále odkázaní pouze na set-top-box (pokud nepočítáme funkci Chromecastu).

TipVelké srovnání českých IPTV

KL24

Digi TV, respektive jeho služba Digi2GO dosud také neměla žádnou aplikaci a Tizen je jejich první platformou, na kterou plánovali vstoupit několik let. Do budoucna zvažují ještě Android TV. Výhodou aplikace je, že si nemusíte kupovat ani pronajímat set-top-box a stačí vám jediný dálkový ovladač. Aplikaci najdete v Samsung Storu v kategorii Video. Digi TV provozuje i satelitní televizi.

partnerem rubriky IPTV je společnost CETIN a ZrychlujemeČesko.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.