Hlavní navigace

Ikea a Sonos pracují na dalších modelech Symfonisk. Čeká nás reproduktor v obrazu a nová lampička

7. 4. 2021

Sdílet

Zdroj: Ikea
Sonos nedávno představil nový přenosný reproduktor Roam, který stejně jako Move můžete používat venku i doma v rámci multiroomu. Podle zjištění serveru The Verge ale již chystá i nástupce populárních repráčků, jež tvoří ve spolupráci s Ikeou.

Symfonisk, nebo také lampička a polička, se prodávaly nadmíru dobře. Z části díky nižší ceně, neboť originální reproduktory Sonos patří mezi dražší. Ale také díky šikovnému spojení s nábytkem. Lampička je spojení reproduktoru a světla, polička pak funguje přesně tak, jak se jmenuje.

Tip: Ikea se spojila se Sonosem. Symfonisk slouží i jako lampička a polička (test)

CS24

Ikea již začala zveřejňovat teasery na nové produkty v řadě Symfonisk, zatím bez bližších specifikací. Podle The Verge bude jednou z novinek nová verze reproduktoru v lampičce, ovšem reproduktor-polička (oba modely se jmenují Symfonisk, proto je označujeme jako lampička a polička) svého nástupce mít zřejmě nebude. Jde o nejlevnější reproduktor Sonosu a měl by zůstat v prodeji.

Druhý model je zahalen tajemstvím, ale mělo by jít o nějaký typ ukrytého reproduktoru. Spekulace hovoří o obrazu, nebo o zařízení, které k rámu obrazu připojíte. Případně které se vejde pod existující obrazy z Ikey. Jedna z nových žádostí Sonosu k federální komunikační komisi (FCC) se týká bezdrátového modulu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.