Hlavní navigace

Nvidia teď dává ke grafikám GeForce RTX zadarmo hru Death Stranding s DLSS 2.0

10. 7. 2020

Sdílet

Zdroj: Nvidia
Jen co jsme tu měli informaci o hře Assassin's Creed Valhalla přidávané jako bonus k procesorům AMD, spustila akci se hrou zadarmo také Nvidia.

Včera jsme psali, že AMD bude až do začátku října dávat k procesorům Ryzen 7 a Ryzen 9 zadarmo nejnovější díl herní série Assassin's Creed. Vzápětí přistála podobná bundlovací akce také od Nvidie. Ta bude dávat hru zadarmo ke svým grafikám GeForce RTX.

Hrou, kterou budete moci dostat (při koupi nové grafiky) zadarmo, bude titul Death Stranding. To je pro vlastníky karet GeForce zajímavý kus, protože současně také bylo oznámeno, že tato hra bude podporovat technologii uscalingu DLSS 2.0 pro vyšší výkon. Death Stranding oficiálně vyjde příští týden 14. července, takže jde o čerstvou novinku.

Nvidia bude tuto hru během akce, která začala již včera (9. 7.), dávat právě ke kartám GeForce RTX, takže novopečení majitelé budou moci funkci DLSS 2.0, která vyžaduje právě kartu řady RTX, hned vyzkoušet.

Nvidia RTX Death Stranding Promo Nvidia dává zadarmo Death Stranding ke grafikám GeForce RTX (Zdroj: Nvidia)

Akce běží poměrně krátkou dobu, od 9. 7. jen do 29. 7., takže pokud ji chcete využít, pozor na trvání. Nárok bude při koupi karet GeForce RTX 2060, RTX 2060 Super, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2070 Super, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080 Super a GeForce RTX 2080 Ti. Hru zadarmo dostanete, pokud koupíte takovouto samostatnou grafiku, ale také při nákupu v rámci celého nového PC a také nového notebooku s laptopovými verzemi těchto karet. Jen není jasné, zda se to týká i Max-Q modelů, ty nejsou výslovně uvedené.

Abyste hru získali, budete také jako obvykle muset kartu koupit ve spolupracujícím obchodě. U nás by to měly být minimálně tradiční podezřelí Alza.cz, Czc.cz a T.S.Bohemia – všichni tři již uvádějí kupony na Death Stranding u grafik GeForce RTX ve svém katalogu. Dále by partnerem měl být také 100Mega (dle české stránky bundlu). Při nákupu si nicméně vždy raději ověřte, zda je přímo uvedený i u vámi vybrané karty.

Získaný kupon pak uplatníte pomocí programu GeForce Experience od Nvidie(je nutná registrace nebo již existující účet). Toto musíte provést do 31. 8. 2020, jinak by vám kód propadl.

CS24

Tip: Nvidia uvádí DLSS 2.0: nová verze AI upscalingu je temporální a nese mnohá vylepšení

Galerie: AI upscaling DLSS 2.0: srovnání kvality a výkonu dle Nvidie

Zdroj: Nvidia

Byl pro vás článek přínosný?