Hlavní navigace

Za 40 dní Samsung představí Galaxy S10. Má ještě čím překvapit?

11. 1. 2019

Sdílet

Zdroj: Redakce

Korejská společnost se sice aktuálního veletrhu CES 2019 zúčastnila, žádné mobilní novinky tam ale nepředstavila. Na stánku jen přesvědčuje, že se nechce vzdát pozice největšího výrobce smartphonů a že je plně připravena na 5G sítě. Vlastní vrchol sezóny ale chystá až na 20. únor.

Samsung včera oznámil datum další akce Unpacked. V pozvánce ostře svítí číslovka 10 symbolizující očekávanou novinku Galaxy S10. „Naše vlajková loď slaví 10. výročí, takže chceme ukázat, kam jsme se na poli mobilních inovací posunuli. Zároveň je to perfektní příležitost k tomu ukázat, na čem budeme pracovat v další dekádě a které hranice zbouráme příště,“ uvádí Samsung ve zprávě spolu s pozvánkou.

10 let řady Galaxy S10

Galaxy S10 už nás asi nemá čím překvapit. Samsung již dopředu ukázal nový čipset Exynos 9820, takže si umíme udělat představu o funkcích a výkonu. Známe jeho nové foťáky. Letos představil nové uživatelské rozhraní One UI i nové typy displejů s různými typy výřezů včetně provrtaných děr.

Uniklé obrázky a rendery nám již prozradily chystaný design Galaxy S10 i Galaxy S10+. Šušká se až o čtyřech foťácích, podpoře 5G, reverzním bezdrátovém nabíjení nebo ultrazvukové čtečce otisků v displeji. Prostoru pro překvapení není moc.

KL24

Pro Samsung může být desítka jedním z posledním konzervativních modelů. Na podzim ukázal prototyp skládacího mobilu s displejem Infinity Flex. Letos by jej mohl dostat do obchodů. Novinku již prý také ukazoval za zavřenými dveřmi partnerům na CESu. V únoru pravděpodobně prozradí nové informaci i širší veřejnosti.

https://twitter.com/SamsungMobile/status/1083377937728950272

Byl pro vás článek přínosný?