Hlavní navigace

Šeptanda: Microsoft v říjnu uvede Surface Pro 4, nové Lumie a náramek Band 2

21. 8. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

The Verge a čínský magazín WPDang společně píší, že Microsoft chystá v říjnu velkou tiskovku. Na ní by měl uvést svůj první hardware přímo dodávaný s Windows 10. Velmi pravděpodobně dojde k uvedení nových vlajkových lodí Lumia, konkrétně modelů 950 a 950 XL.

Další novinkou by měl být tablet Surface Pro 4. Oproti trojce nepřijdou žádné dramatické změny. Zřejmě bude tenčí, lehčí, možná s lepším displejem, ale Microsoft chce údajně zachovat kompatibilitu s předchozí verzí, takže design se nebude výrazně lišit.

 

Spekuluje se o tom, že nový Surface dostane biometrický skener podporující přihlašování Hello. Kvůli tenkému tělu to však asi nebudou 3D kamery Intel RealSence, ale spíš čtečky otisků.

Na stejné akci prý bude představena také druhá generace chytrého náramku Band. Spekuluje se tako o menším tabletu Surface Mini, telefonu Surface Phone nebo menším Xbox One Slim. Tyto novinky jsou ale dle zahraničních zdrojů méně pravděpodobné. I tak zde máme spoustu možná, snad, asi a zřejmě. V říjnu bude všechno jasné. Snad.

Zdroj: The Verge

Byl pro vás článek přínosný?