Hlavní navigace

Šetrné Asusy řady N

19. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus představuje notebooky N Series, které díky využití chytrých technologií a inovované konstrukce ztělesňují eleganci a produktivitu. Každý z notebooků řady N Series je vybaven například vysoce účinnou technologií Super Hybrid Engine (SHE), která automaticky rozděluje napájení mezi nejdůležitější součásti počítače a zvyšuje tak výdrž baterie až o 35 %*. Vestavěný operační systém Express Gate pak umožňuje uživatelům přístup k nejčastěji používaným programům za pouhých 8 sekund od zapnutí počítače. Zapomenout nelze ani na technologii SmartLogon, která na základě rozpoznání charakteristických rysů obličeje přihlásí uživatele k systému, aniž by musel stisknout jakoukoliv klávesu.


Asus N10

Tato řada notebooků, skládající se ze čtyř modelů, byla navržena s ohledem na zástupy uživatelů požadujících chytrá technologická řešení. Ať si už vyberete kterýkoliv z této řady notebooků, můžete si být jisti, že získáte zástupce toho nejlepšího ze světa přenosných počítačů.

Notebooky ASUS N Series

  • N10: Tento notebook je optimalizován pro snadnou přenosnost a skvěle se hodí pro všechny uživatele, kteří jsou neustále v pohybu. ASUS N10 je vybaven 10,2" displejem, který spolu s grafickou kartou NVIDIA GeForce 9300M a procesorem Intel Atom nabízí nevšední zážitky.
  • N20: ASUS N20 je vybavený 12,1" displejem a překvapí až 12hodinovou* výdrží na baterie. Je určen do náročných podmínek. Nabídne také velmi kvalitní reproduktory Altec Lansing s překrásným čistým zvukem a velmi rychlý pevný disk eSATA uložený v prachotěsném pouzdře odolném proti vlhkosti. Díky svým vlastnostem je N20 univerzálním společníkem na pracovní cesty i pro osobní zábavu.
  • N80: Notebook N80 od společnosti ASUS je doslova šitý na míru vedoucím pracovníkům a profesionálům. Díky 14,1" displeji a grafické kartě NVIDIA GeForce 9 Series s pamětí až 1 GB VRAM doplněné o dekodér Dolby Surround nabídne uživatelům úchvatný zvuk a nepochybně zaujme při jakékoliv pracovní či soukromé příležitosti.
  • N50: ASUS N50, který je navržen tak, aby jeho používání bylo intuitivní a uživatelsky příjemné, je skutečně na samé špičce mezi přenosnými počítači. Řada podsvícených tlačítek umístěných nad klávesnicí slouží pro pohodlné ovládání multimedií a okamžitý přístup k zábavě. Další jedinečnou funkcí notebooku N50 od společnosti ASUS je vestavěný Air Ionizer (Ionizátor vzduchu), který pomáhá čistit okolní vzduch od alergenů a bakterií a napomáhá také lepšímu proudění a cirkulaci vzduchu.

Při návrhu notebooků řady N Series využila společnost ASUS celou škálu špičkových technologií, zejména pak technologii In-Mold Roller, jejíž pomocí jsou vyráběny displeje odolné proti poškrábání, které si zachovávají svůj lesk i po dlouhodobém používání. Moderní zevnějšek a vykládané metalické vzory inspirované moderním stylem art-deco činí z notebooků řady N Series výkonné a stylové pomocníky.


Asus N20

Super Hybrid Engine pro výdrž baterie

Společnost ASUS si je plně vědoma skutečnosti, že jedním z hlavních požadavků kladených na notebooky je a zřejmě také vždy bude výdrž baterie. S ohledem na co největší úsporu energie jsou notebooky N Series od společnosti ASUS vybaveny jedinečnou technologií Super Hybrid Engine (SHE), která se skládá z aplikace Power4 Gear Hybrid a jednotky EPU (EPU - Energy Processing Unit). Aplikace Power4 Gear Hybrid usnadňuje nastavení spotřeby energie v závislosti na aktuálních potřebách každého uživatele a úlohách, které právě vykonává. Technologie EPU pak přesně zjišťuje požadavky uživatele na spotřebu energie a úměrně tomu provádí potřebné změny napájení. Kombinovaná metoda úspory energie SHE se projeví v prodloužení výdrže baterie až o 35 %.


Asus N50

Express Gate pro rychlé spuštění

Notebooky řady N Series se mohou také díky jedinečné technologii Epress Gate od společnosti ASUS pochlubit mimořádně krátkým časem spuštění. Technologie Express Gate poskytne uživatelům do 8 sekund od zapnutí počítače přístup k vestavěnému operačnímu systému obsahujícímu nejčastěji používané aplikace, jako například Skype, přehrávač hudby, e-mailový klient či internetový prohlížeč.

MMF24


Asus N80

Společnost ASUS jako obvykle překračuje řady obyčejných řešení a nabízí uživatelům zcela nový způsob přihlášení k počítači - na základě rozpoznání obličeje. Systém SmartLogon rozpozná charakteristické rysy obličeje daného uživatele a bez jakéhokoliv jeho zásahu jej automaticky přihlásí k počítači. Tuto funkci je možné navíc využít i při různých typech osvětlení.

Byl pro vás článek přínosný?