Hlavní navigace

Stahujte: Ferrari a další témata pro Windows 7

17. 8. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už dříve jsme vám ukázali jak si přizpůsobit vzhled systému Windows 7 a vytvořit vlastní motivy vzhledu, či odemknout skrytá témata. Pro uživatele vyhledávače Bing vzniklo zajímavé téma, které automaticky stáhne novou tapetu z domovské stránky každý den. Nyní se objevilo i něco pro fanoušky automobilů, konkrétně značky Ferrari.

Italská pobočka Microsoftu a společnost Ferrari se spojili a vytvořili balíček tapet plný červených aut stejnojmenné značky doprovázený obdobným barevným nádechem pro podkres oken a zvukovým schématem. Pro instalaci si stáhněte tento soubor a následně na něj poklepejte levým tlačítkem myši.

Nejen příznivci sportovních vozidel si však přijdou na své. Pro fanoušky zesnulé popové hvězdy Michaela Jacksona je připraven tento balíček témat, stejně jako pro nadšené uživatele samotného systému Windows 7, kteří si mohou vychutnat logo nového systému na ploše v celé řadě barevných provedení. Pokud testovací verzi Windows 7 stále nemáte, musíte si pospíšit, brzy již nebude k dispozici.

Zdroje: Rumahabi.com, Rumahabi.com

Byl pro vás článek přínosný?