Hlavní navigace

Sticky Notes 3.1 podporují tmavý režim Windows 10. Zkuste si webovou verzi

3. 12. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Šikovné poznámky na ploše, které připomínají barevné lepící lístky, jsou zajímavé zejména od verze 3.0. Tehdy se Sticky Notes blýskly tolik logickou a pro mnohé nedocenitelnou synchronizací. Před pár dny Microsoft oznámil další vydání aplikace pro Windows 10 (verze 1803 a novější). Distribuce právě probíhá, takže pokud vaše instalace ještě nebyla zaktualizována, vyčkejte.

Co Sticky Notes 3.1 nabízí? Jestliže minule k paletě barev lístků přibyla tmavě šedá, tentokrát už aplikace plně podporuje tmavý režim zobrazení Windows 10. Teď tak bude většina plochy virtuálních lístků po přepnutí režimu tmavě šedá, barevná zůstanou jen záhlaví. Ovšem za předpokladu, že si nevyberete tmavě šedou barvu lístku.

CS24

Tmavý režim v aplikaci můžete nastavit i nezávisle na systému. Zrychlena byla synchronizace. Sticky Notes je dále oficiálně integrován do Microsoft Launcheru 5.1. Lístky před pár týdny poprvé prorazily do OneNotu, jedná se však stále o betatest.

Oproti minule už si můžete rovněž zamířit na web na adresu www.onenote.com/stickynotes, kde své poznámky najdete také. Než Sticky Notes prostoupí všechny klienty, a to na úrovní stabilních verzí, ještě chvíli si počkáme.

Sticky Notes už můžete používat rovněž na webu Sticky Notes už můžete používat rovněž na webu

Byl pro vás článek přínosný?