Hlavní navigace

Televize Barrandov chystá vlastní streamovací službu

1. 4. 2021

Sdílet

Zdroj: Barrandov / Cnews
Televize Barrandov překvapivě oznámila spuštění streamovací služby.

Z pracovního názvu „Netflix Jaromíra Soukupa“ se nakonec vyklubal Barrandov+ a půjde o přímou konkurenci Czechflixu. Projektu, do kterého ředitelé ČT, Primy a Novy Soukupovu televizi nepozvali.

Původní kanál Barrandov Plus před dvěma roky změnil název na Barrandov Krimi a televize takmůže staronové jméno použít pro novou službu. Barrandov+ z počátku nabídne hlavně vlastní tvorbu. Těšit se můžete na všechny série soudcovské trilogie (Soudkyně Barbary, Soudce Alexandr a Soudce Jaromír). Dále populární Talk Show Jiřího Ovčáčka i dosud neodvysílané díly seriálu Premiér.

TV Barrandov Plus Na tiskové konferenci představil novinářůn novou službu přímo generální ředitel, omylem ještě s použitím staré grafiky

Služba bude stát 199 Kč měsíčně za HD kvalitu, ovšem za SD si připlatíte na celkových 299 Kč. Pokud byste měli zájem o Ultra HD, tak to bude dostupné v nejlevnějších tarifu za 99 Kč. Rozlišení ale nepůjde snížit a je pevné.

Tohle netradiční obchodní rozhodnutí komentoval mluvčí Jaromíra Soukupa slovy: „Naši diváci jsou zvyklí na tradiční nízké rozlišení a nechceme jim to kazit nějakým 4K. Za originální zážitek si ovšem připlatí sto korun“.

TV Barrandov seriál Premiér Těšit se můžete třeba na všechny série Premiéra

Barrandov+ lze platit měsíčně poštovní poukázkou, ale službu můžete mít i zdarma. Platit totiž půjde prostřednictvím bodů, jež budete sbírat sledováním reklam. Za každou reklamu, kterou nepřeskočíte, získáte 10 bodů Jaromíra Soukupa. Za dva tisíce bodů pak získáte předplatné na další měsíc.

Chystá se ale i světovější obsah. Televize Barrandov získala práva na několik filmových a komixových postav. Konkrétně Pana Tau, Krakonoše, majora Zemana a Myšpulína. Ve svých filmových studiích již natáčí velkofilm Liga spravedlnosti Jaromíra Soukupa, který bude hlavním lákadlem nových uživatelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.