Hlavní navigace

Nová sestavení pro kanály Fast ring a Skip ahead přináší další opravy

21. 3. 2019

Sdílet

Ještě, že máme pro obveselení dinosaura.

Netrvalo to dlouho a Microsoft uvolnil nové testovací sestavení Windows do aktualizačních kanálů Fast ring a Skip ahead. Jako první si odbudeme Windows 10 Insider Preview build 18362, tedy zástupce vývojové větve verze 1903 v prvním jmenovaném kanále. Oproti pár dní starému sestavení 18361 byly vyřešeny další dva problémy.

Prvním byla neschopnost Microsoft Storu automaticky aktualizovat aplikace, druhým zase padání aplikace Connect. Na seznamu nám tak zbývají tři známé problémy:

KL24

  • Spuštění hry využívající ochranu proti podvádění může vést k pádu systému.
  • Zvukové karty Creative X-Fi nefungují správně.
  • Některé čtečky paměťových karet od Realteku nefungují správně.

Dění v kanále Skip ahead

Jestliže jsou testovací verze výše jmenované vývojové větve relativně nezajímavé v tom smyslu, že kromě pár oprav nic dalšího nenabízí, v případě vývojové větve verze 2003 to není o moc lepší. Windows 10 Insider Preview build 18860. Pouze Microsoft rozšířil technologii Swiftkey v klávesnici do Windows do více jazykových mutací včetně českéslovenské. Tím je myšlen mechanismus pro navrhování slov.

Seznamy oprav a známých chyb (nakonec i novinek) s určitým zpožděním kopírují vývoj Windows 10 verze 1903. Pokud máte zájem, můžete na ně nahlédnout na blogu Windows Experience.

Byl pro vás článek přínosný?