Hlavní navigace

Žena si spletla robotický vysavač se zlodějem. Zavolala na něj policii

25. 4. 2021

Sdílet

Zdroj: Depositphotos
Z amerického Sacramenta přišla zpráva, která se hodí snad jen na neděli. Místní obyvatelka Yana Sydnor zavolala policii a ohlásila vloupání, neboť slyšela podezřelé zvuky. Šlo však jen o její vysavač. A protože robotický vysavač má spojitost s IT, máme k tomu video a je víkend…

Ženu v noci probudily podezřelé zvuky, takže se nejprve přes textové zprávy poradila s přáteli. Na jejich radu zavolala policii, kde sdělila, že někdo chodí u ní po schodech: „I'm like, 'I hear someone walking down my stairs, so it’s like boom, boom, boom, boom, boom“.

Následně se pokusila z domu před domnělým vetřelcem uprchnout přes koupelnu. Policisté dorazili do deseti minut, vyrazili přední dveře a našli robotický vysavač, který při své noční práci spadl ze schodů.

Pozdější vyjádření pro místního reportéra znělo: „Můj syn nechtěl uklízet, a tak před svým odjezdem na víkend jen nastavit časovač na našem robotickém vysavači. Ten jsme po předchozím pádu nepoužívali už dva roky. Možná proto se nyní u schodů nezastavil“. Žena musela zaplatit účet za instalaci nových vchodových dveří.

Tip: Robotické vysavače Electrolux a Samsung: úklid přes smartphone (vyzkoušeno)

Nepřekvapivě, toto není ve Spojených státech ojedinělá událost. Internet obsahuje více videí ozbrojených policistů zasahujících proti robotickým vysavačům. Možná by je měli vyrábět ve veselejších barvách…

MMF24

zdroj: androidpolice

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.