Hlavní navigace

GOG slaví deset let. Jednu hru dá zdarma, Kingdom Come nabídne za hubičku

2. 10. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Herní obchod GOG.com v srpnu oslavil desáté výročí. Na narozeniny ale dal pouze najevo, jak moc nemá rád protipirátské ochrany. Skutečné oslavy odstartovaly až včera. Hráči na gog.com/10years mohou v následujících třech dnech hlasovat, kterou hru získají zdarma. Na výběr je mezi tituly Firewatch, Superhot a Shadow Warrior 2.

Spolu s tím GOG spustil i další slevovou akci. Hlavním tahákem jsou tři balíčky The Timeless Essentials, The Art of Aging Gracefully a The Modern Classics za necelých 5, 9 a 22 eur.

Tři neodolatelné herní balíčky na GOGu Tři neodolatelné herní balíčky na GOGu

V tom prvním získáte nesmrtelné klasiky jako Theme Hospital, Dungeon Keeper 2, System Shock 2. Součástí druhé kolekce jsou parádní hry jako Owlboy, Homeworld Remastered nebo Dragon Age: Origins, všechny s hodnocením 85+ na Metacritics.

TIP: Humble Bundle: Za cenu dvou PC her jich dostanete několik desítek

Ceněné hry obsahuje i třetí balíček. V něm najdeme předloňskou taktickou strategii Shadow Tactics: Blades of the Shogun, rok staré tahové RPG Battle Chasers: Nightwar a letošní český hit Kingdom Come: Deliverance. Za hry v ceně 100 eur zaplatíte ani ne čtvrtinu. Samotný KC:D přitom stojí v akci 40 eur, ale v balíčku jej budete mít za 22 eur a ještě k tomu dostanete další dvě hry.

GOG bude mimochodem exkluzivně pro PC nabízet hru Thronebreaker: The Witcher Tales, jež bude dostupná od 23. října. Sesterská společnost GOGu, CD Project Red, tak dlouho chystala singleplayerovou odnož karetní hry Gwent, až kolem ní vystavěla plnohodnotné izometrické RPG s 30hodinovým příběhem, který vás provede místy, která herní Zaklínač nenavštívil.

Byl pro vás článek přínosný?