Hlavní navigace

Kuki spouští nejdražší placenou televizi. Tarif extra nabízí 147 stanic pro 3 televizory

13. 10. 2020

Sdílet

Zdroj: Kuki
Internetová televize Kuki přichází s novým tarifem, jež si možná pořídí diváci, kteří rádi přepínají programy. Kuki extra totiž obsahuje 147 stanic (92 v HD) a stojí rekordních 1200 Kč měsíčně.

Kuki extra obsahuje i prémiové stanice HBO či Cinemax a součástí je videotéka. Nahrávat lze 100 hodin, délka zpětného zhlédnutí činí standardní jeden týden. Kuki mělo doposud tři tarify, vedle standardních Kuki menší a Kuki větší pak Kuki start.

Posledně jmenovaný přitom patří k nejlevnějším a za stovku měsíčně nabízí okolo 42 kanálů (polovinu v HD). Většina z nich je však dostupná i zdarma v terestrickém vysílání. To Kuki Extra nabízí prakticky vše a velkou výhodou může být i možnost provozu na třech fixních televizorech (u většiny tarifů bývá jeden) a pěti mobilních zařízeních.

Kuki extra
Kuki extra
Kuki extra
Kuki extra

Součástí tarifu je tedy služba Telka navíc, která jde dokoupit i k nižším nabídkám (89 Kč za jeden televizor). Kuki extra je zřejmě nejdražší placenou televizí v Česku, překonává i nejvyšší satelitní tarif.

zdroj: Kuki

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.