Hlavní navigace

Model zástupců do OneDrivu ve Windows 10 dorazí patrně v balíku Redstone

21. 12. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Patrně si pamatujete, že jsem i já zatím Windows 8.1 nechtěl opouštět z důvodu ztráty funkcionality. K funkcím, které Desítky zatím nemají, patří OneDrive se zástupci v Průzkumníku. Podle tohoto modelu jste se přihlásili ke službě a ve správci souborů jste viděli všechny své soubory a složky z cloudového úložiště. Mohli jste označit, aby se adresáře synchronizovaly celé, jinak se ale soubory stahovaly až ve chvíli, kdy jste je potřebovali.

 

Ve Windows 10 jsme se vrátili k tradičnímu modelu, když při prvním nastavení určíte adresáře k synchronizaci. Ty se pak celé stahují do počítače a neoznačené v počítači nevidíte vůbec. Tento model je prý méně matoucí pro uživatele a také zajišťuje vyšší spolehlivost synchronizace.

Pokud stále čekáte na slíbený návrat funkce z Windows 8.1, byť nám její podoba zatím přiblížena nebyla, můžete se aspoň opatrně radovat, neboť podle Brada Samse na ni Microsoft nejen nezapomněl, ale stále pracuje, takže by měla dorazit v rámci další verze Windows 10, jež je známa pod kódovým označením Redstone. Ta by měla být dostupná do několika měsíců.

Zdroj: Thurrott.com

Byl pro vás článek přínosný?