Hlavní navigace

Samsungu unikly oficiální snímky nového Galaxy Note 10

11. 7. 2019

Sdílet

Samsung Galaxy Note 10 se oficiálně představí 7. srpna v New Yorku, tedy už za necelý měsíc. Celou akci bude možné sledovat živě na Youtube. Samsung zatím prozradil jen to, že jeho nový phablet bude mít opět stylus S-Pen a zřejmě i kruhový výřez v displeji. Nyní ale „unikly“ oficiální fotografie. Snímky pochází ze spolehlivého zdroje WinFuture a od webu MySmartPrice. Z nich je patrné, že Note 10 se drží svého typického hranatého tvaru, bude mít ještě tenčí rámečky, trojitý fotoaparát a minimálně jedna barevná varianta bude duhová. Barevné gradienty zpopularizoval Huawei, takže si časem každý výrobce našel své řešení, jak toho docílit.

Zmizí tlačítko Bixby?

Podle fotek se zdá, že Samsungu na bocích chybí jedno tlačítko. Buď vyřešil jinak odemykání/zapínání, nebo se zbavil dedikovaného tlačítko pro spuštění Bixby (což by nám v Česku nijak nechybělo).

RECENZE: Samsung Galaxy S10e: král kompaktů

RECENZE: Samsung Galaxy S10+: nejlepší mobil s Androidem

Novinka se 6,3 nebo 6,4" displejem by mohla mít Snapdragon 855, případně Exynos 9820. Samsung by měl ukázat i větší variantu Galaxy Note 10 Pro (Plus) s větším 6,7" displejem a možná i s čipem 5G. Pravděpodobně už upustí od sluchátkového jacku, což by nemělo tolik vadit. Samsung se totiž znovu pustil do velkých bezdrátových sluchátek pod značkou AKG a v nabídce má také výborné True Wireless špunty Galaxy Buds (recenze).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.