Hlavní navigace

Neomezený Email Profi i s novou doménou. Už nemusíte mít @seznam.cz

12. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seznam v červnu spustil novou službu Email Profi. Nabízí e-mailovou schránku s prakticky neomezenou kapacitou, kterou ale nebudete mít na tradičních freemailových doménách @seznam.cz, @email.cz nebo @post.cz. Zvolit si můžete libovolnou vlastní, pokud jste si doménu zaregistrovali na rodinné jméno, přezdívku, název firmy apod.

Celý proces teď může být ještě jednodušší, Seznam se totiž stal registrátorem domén. Zařídí vám vlastní či převezme správu od jiného poskytovatele. Registrace se provádí na emailprofi.seznam.cz. Roční poplatek za pronájem domény .cz stojí 150 Kč, předplatit si ji můžete až na 10 let dopředu. Návod, jak registrovat, najdeme v oficiální nápovědě.

Email Profi zaregistruje i novou doménu Email Profi zaregistruje i novou doménu

Email Profi představuje možnost mít exkluzivní e-mail určený k profesionální obchodní komunikaci, a to ve známém prostředí Seznam.cz Emailu. Živnostníci, drobní a střední podnikatelé, spolky a zájmová sdružení i všichni, kdo tuto možnost využijí, mají příležitost těžit z tradičních, velmi kvalitních vlastností největšího českého freemailu. Mezi ty patří vysoká dostupnost, robustní antispamová ochrana, podpora v českém jazyce nebo propracované uživatelské rozhraní s řadou užitečných funkcí,“ píše Seznam v tiskové zprávě.

TIP: Jak si na Seznamu zapnout dvoufázové ověření?

Byl pro vás článek přínosný?