Hlavní navigace

Babiš: Kdo se nyní nechá naočkovat, může vyhrát iPhone 12 a herní kupóny na Steam

11. 7. 2021

Sdílet

Zdroj: Cnews.cz
Premiér Andrej Babiš dnes řekl ve svém pravidelném videu Čau lidi, že noví zájemci o očkování mohou vyhrát iPhone. Platí to ovšem jen pro dospělé a na dvou nově otevřených místech v Praze.

V pondělí mají otevřít dvě nová očkovací místa. Jedno v Praze na Hlavním nádraží (vakcína Johnson & Johnson) a druhé opět v Praze, v nákupním centru na Chodově (zde nabídnou Pfizer). Obě místa jsou určena pro dospělé a nemohou do nich zajít lidé, kteří se již zaregistrovali jinde.

Po absolvování očkování dostane každý lístek s kódem, na který napíše své telefonní číslo nebo e-mail a poté proběhně losování. Jednou týdně se bude hrát o iPhone 12 a v nabídce mají být i jiné ceny (boty Converse). Losovat se má i o kupóny na herní platformu Steam. Premiér to řekl v nedělním Čau lidi v čase 5:10. Video zde z morálních důvodů sdílet nebudeme.

MMF24

Cílem je motivovat k očkování ty, kteří jej doposud neabsolvovali a ani se k němu jinde nezaregistrovali. V současné době se nové případy šíří zejména mezi mladými, vybrané ceny tedy cílí právě na ně. Centra jsou však určena jen pro dospělé. Současně dojde opět ke zkrácení lhůty na výrobcem doporučených 21, respektive 28 dní. Ti, kteří s očkováním počkali, tak (narozdíl od již naočkovaných) mohou mít obě dávky v termínu doporučeným výrobcem vakcíny.

zdroj: Čau lidi

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.