Hlavní navigace

Také Nvidia dává ke grafikám hru zadarmo, na výběr je ze dvou novinek od Ubisoftu

1. 2. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

V pondělí jsme informovali o tom, že máte možnost získat hru zdarma při koupi některých základních desek MSI – šlo o titul For Honor od Ubisoftu. Shodou okolností stejná hra bude k mání jako bonus ještě jinde. Zadarmo ji totiž začala rozdávat také Nvidia ke svým grafickým kartám. V tomto případě ale neběží jen o For Honor, ale ještě o jeden zbrusu nový titul.

Akce Nvidie se bude vztahovat na nákupy grafik aktuální generace Pascal. Kromě středověké mlátičky For Honor s bojem na blízko, která se kryje s bundlem MSI, je touto cestou možné získat ještě Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. To je pro změnu taktická střílečka z početné série her táhnoucí se už od roku 2001. K zakoupené grafice si budete moci vybrat jeden z těchto titulů dle preferencí. Ani jedna z her ještě nedospěla k oficiálnímu vydání, takže na stažení si chvíli počkáte – For Honor vychází 14. února, Ghost Recon Wildlands 7. března.

Tento bonus bude firma přikládat k dražším modelům grafik – mezi kartami pro stolní PC jsou to GeForce GTX 1080 a GTX 1070 (Titan X je opět vynechán, jako v případě minulé akce). Uplatnit se mohou i celé počítače, v kterých jedna z těchto karet je, a také notebooky, které mají uvnitř mobilní GeForce GTX 1070 nebo GTX 1080, vše ale musí být koupeno během trvání této akce. Ta začala včera (31. ledna) a končit má 28. března, případně i dříve, kdyby dostupné kódy mezitím došly.

Hru dostanete prostřednictvím kuponu, který bude přiložen ke grafice, což musí učinit prodejce – musíte tedy jako při předchozích akcích kupovat u jednoho z obchodů, které s Nvidií spolupracují. Pro naše území jsou to Alfa.cz, Alza.cz, CZC.cz a T.S.Bohemia. V tuto chvíli už mají všechny v katalozích kupony u karet uvedené.

K získání hry je třeba GeForce Experience a koupená grafika v PC

Změna je ale zdá se u způsobu uplatnění tohoto nároku. Licenci na hru dostanete ve službě Uplay od Ubisoftu, ovšem zároveň je dle podmínek akce nutné mít aplikace GeForce Experience a nárok uplatnit přes ní. Tedy už ne přes web firmy. Dotyčná karta musí být podle Nvidie nainstalována v PC, je třeba mít aktuální verzi aplikace (3.2.2) a vložení kódu je realizováno přes váš účet (takže nepochodíte, pokud byste se registraci chtěli vyhnout pomocí nedávno nalezeného triku).

Postup uplatnění kuponu přiloženého ke kartě (Zdroj: Nvidia) Postup uplatnění kuponu přiloženého ke kartě (Zdroj: Nvidia)

Kupon tedy asi nebude možné předat někomu jinému, což dřív myslím bylo proveitelné. Tedy přinejmenším nemá-li tato osoba také GeForce GTX 1080/1070, aby požadavky GeForce Experience uspokojila (pokud tedy Nvidia ještě nějak dál nekontroluje, s jakou grafikou je kupon uplatňován).

 

Byl pro vás článek přínosný?