Hlavní navigace

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition je venku. 77 jich můžete vyhrát

18. 2. 2020

Sdílet

Včera jsme psali o twitterové upoutávce, v které Nvidia víceméně oznámila speciální edici grafické karty pro očekávanou hru Cyberpunk 2077, pocházející od tvůrců adaptací Zaklínače. Nvidia nakonec nečekala s oznámením ani několik dní a ačkoliv hra vyjde až koncem léta, nyní speciální model GeForce s tématem tohoto kyberpunkového RPG oficiálně uvedla, spolu s cestou, jak ho můžete dostat do rukou.  

Limitovaná verze RTX 2080 Ti pro Cyberpunk 2077

Nepůjde nakonec o speciální model v tom smyslu, že by Nvidia vytvořila novou ještě neexistující konfiguraci, ale jen speciální sběratelské provedení karty GeFore RTX 2080 Ti, což je nejvýkonnější model, který momentálně je pro hráče v běžné nabídce. Takto vzniklá GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition bude mít zvláštní žlutý design chladiče s hliníkovým krytem a backplate, ačkoliv parametry (a tím výkon) se zřejmě proti běžnému modelu RTX 2080 Ti lišit nebudou.

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition 01 1600 jpg Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Hodně speciální ovšem tato GeForce bude z hlediska případné sběratelské hodnoty. Na rozdíl od dřívějších grafik v edici Star Wars bude existovat jen málo kusů. Nvidia vyrobila pouze dvě stě těchto karet, přičemž v balení každé bude i zvláštní edice hry Cyberpunk 2077. A tyto karty navíc nebudou volně na prodej. Nvidia je hodlá rozdat v různých soutěžích, vybraným partnerům/osobnostem či vývojářům, případně vydražit v aukcích na charitativní účely.

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition 02 jpg Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Hlavní příležitost, jak se běžný smrtelník může dostat k těmto grafikám, poskytuje soutěž, kterou už Nvidia rozjela a v které bude rozdáno celých 77 kusů (smůla že ne 2077, což?). Zapojit se můžete na různých sociálních sítích, návod má Nvidia na svém webu (případně jsou zde podrobné podmínky).

Zapojit se lze na Twitteru, Facebooku a Instagramu. České zastoupení přidalo ještě svůj Facebook a Instagram. Zapojíte se to tak, že retweetnete, okomentujete nebo „olajkujete“ dotyčný post Nvidie. Pak je třeba na tento samý post ještě odpovědět s tagem #RTXOn a v komentáři zmínit nějakého kamaráda, otagovat ho v dotyčné sociální síti a ještě k tomu zase přidat ono #RTXOn. Toto je podstatné, protože v případě výhry dostanete karty vy i tento váš známý. Nvidia uvádí, že později můžou její účty publikovat další soutěžní posty, pod kterými můžete tento taneček zopakovat a dostat se tak do soutěže vícekrát. Šanci máte od 17. února do 28. února.

Podmínky podrobně

V právnických podmínkách má Nvidia jinak šikovnější polopatický popis postupu pro jednotlivé sítě:

  • Pro Twitter máte retweetovat posty, které během soutěžního období vyjdou s tagem #RTXOn a poté na ně odpovědět s otagováním onoho kamaráda, přičemž máte říct něco pozitivního dle toho, k čemu vás konkrétní tweet vyzve.
  • Na Instagramu odpovídáte (s tagem #RTXOn) na posty s #RTXOn podle toho, k čemu vás vyzývají a také je máte lajkovat.
  • Na Facebooku to probíhá tak, že pod posty s #RTXOn zanecháte komentář a zmíníte (pozitivně) onoho kamaráda/kamarádku (ale není je třeba tagovat) plus zahrnete #RTXOn.

Pokud se zapojíte, přejeme šťastnou ruku na klávesnici a úspěšný lov!

Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition (Fotogalerie)

Byl pro vás článek přínosný?