Hlavní navigace

Podle posledních drbů chce Microsoft Creators Update vydat 11. dubna

9. 3. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Již nějakou dobu se mluví o tom, že Microsoft vydá další verzi Windows 10 v dubnu. Přitom se stále počítá s označením verze 1703. To sice odkazuje na březen, ale neznamená to nutně vydání. V minulosti býval měsíc vydání shodný s číslem verze, ale s Anniversary Updatem nastala změna. Verze 1607 byla dokončena v červenci, veřejně byla ale uvolněna až v srpnu.

Stejný scénář se může opakovat s Creators Updatem. Shrneme si, co víme. Microsoft už vyprodukoval dvě sestavení pro program Windows Insider, která neměla vodoznak. (Poslední jej zase , což bude nejspíš chyba.) To je neklamným znamením, že jsme doslova na dosah finálnímu sestavení. O měsíci vydání Microsoft nikdy oficiálně nemluvil, oznamování předem ostatně má svá úskalí.

Dále víme, že mobily přijdou na řadu až po počítačích. Mehedi Hassan z MSPoweruser pak získal nové informace. Tři z jeho zdrojů mu tvrdí, že Microsoft by distribuci Windows 10 v1703 rád zahájil 11. dubna. Finální sestavení by mělo být vyprodukováno pravděpodobně během příštího týdne – to protneme polovinu března. Jako vždycky platí, že se plán může změnit, protože realitě jsou plány ukradené. Ale velké finále se nám začíná rýsovat.

Byl pro vás článek přínosný?