Hlavní navigace

Akce na grafiky: Nvidia teď dává zadarmo novou hru ke kartám GeForce RTX 3080 a vyšším

7. 9. 2022

Sdílet

Zdroj: Nvidia
Zvažujete, že byste využili současné slevy dojíždějící generace grafik a pořídili upgrade? Následujících pět týdnů si k vybraným kartám Nvidie budete moci vybrat bonus v podobě nové marvelovské hry.

O prázdninách nabízela Nvidia hry zadarmo ke grafickým kartám GeForce RTX 3000. V současné ekonomické situaci a asi i vzhledem k blížícímu se vydání nové generace ale teď opět bude možnost dostat takovýto bonus. Pokud si pořídíte GeForce RTX 3080 nebo vyšší model, dostanete titul Marvel Spider-Man Remastered.

Marvel Spider-Man Remastered vyšla v polovině srpna a obsahuje raytracingové efekty i podporu AI upscalingu DLSS, takže tímto bonusem si případní zájemci budou moci schopnosti nového GPU otestovat. Nvidia ji teď přidává k nově koupeným grafikám a PC nebo notebookům založeným na kartě GeForce během akce, která začala dnes (7. 9.) a bude trvat až do 12. 10. Na její využití tedy bude nějaký měsíc času. To je dobře, protože ceny teď poměrně rychle klesají, takže nespěchat a počkat s nákupem starší generace karet se může dost vyplatit.

Kterých karet se toto zvýhodnění týká? Spidermana dostanou ti, kdo teď pořídí kartu GeForce RTX 3090 Ti, RTX 3090, RTX 3080 Ti a také RTX 3080, které bude nejdostupnější z relevantních karet. Nabídka ale platí i pro celé počítače, ve kterých taková karta je, nebo také pro notebooky, které jsou osazené mobilní verzí těchto modelů (RTX 3080 nebo RTX 3080 Ti).

marvels spider man remastered geforce rtx be greater bundle ogimage Balíček Marvel’s Spider-Man Remastered (zdroj: Nvidia)

Aby se vás bonus týkal, musíte nakoupit ve stanovené době u jednoho ze spolupracujících prodejců. V ČR je k dispozici Alza.cz, CZC.cz a T.S.Bohemia, na Slovensku Nvidia uvádí jako partnera Datacomp.sk. Důležité je, že musíte ke kartě dostat kupon či kód, kterým se nárok uplatňuje, toto by mělo být uvedené přímo v e-shopu u konkrétní položky, kterou kupujete. Za začátku někdy obchodům chvíli trvá, než nabídku aktualizují.

Získaný kód se pak uplatňuje v aplikace GeForce Experience od Nvidie, která vám už dá kód pro platformu Steam. Obvykle je ale nutné, aby se tento nárok vznesl na počítači, ve kterém je osazený model grafiky, které se akce týká (Nvidia takto kontroluje, aby se kupony nepřeprodávaly, i když přímo nelustruje, zda je v PC opravdu přesně ta karta, ke které byl kupon dodán).

Jak už bylo řečeno, akci lze využít až do 12. 10. Pokud to uděláte, nezapomeňte také včas uplatnit kód, protože ten má také omezenou platnost. Musíte ho použít do 4. 11. letošního roku.

Zdroje: Nvidia (1, 2)

Byl pro vás článek přínosný?