Hlavní navigace

Xiaomi tlačí cenu bezdrátových sluchátek k zemi. Redmi Buds 3 Pro s ANC a Qi nabízí za patnáct stovek

9. 9. 2021

Sdílet

Zdroj: Xiaomi
Xiaomi tlačí cenu bezdrátových sluchátek k zemi. Pokročilé technologie pro potlačení okolního hluku ANC či dlouhou výdrž si přitom ponechávají. Redmi Buds 3 Pro se začínají prodávat za cenu patnácti set korun.

Redmi Buds 3 Pro jsou TWS sluchátka typu špunty (zvukovod ucpou). Mají hybridní potlačení hluku využívající dvou mikrofonů (lepší modely mívají i tři) a Xiaomi se chlubí snížením okolního hluku až o 35 dB. ANC umí pracovat ve třech módech podle charakteru šumu v okolí a mezi nimi se můžete přepínat buď ručně, nebo to nechat na automatice.

Tip: Xiaomi končí se značkou Mi, telefony bude označovat jednodušeji

Redmi Buds 3 Pro podporují standard Bluetooth 5.2 a umí se připojit ke dvěma zařízením současně. Hrát vydrží šest hodin a pouzdro je dokáže několikrát nabít na celkových 28 hodin (poslední nabití tedy zřejmě nebude do 100 %). Tyto hodnoty platí pro vypnuté ANC. Nabíjení funguje přes USB-C (do plna za 2,5 hodiny, sluchátka jsou nabitá za jednu hodinu), ale i bezdrátově přes standard Qi.

V předprodeji v oficiálním eshopu Xiaomi do 15.9. je lze pořídit za cenu 1499 Kč, poté budou stát o sto korun více. V nabídce jsou v bílé nebo černé barvě. Značka Redmi označuje v portfoliu Xiaomi levnější produkty, ale neplatí to vždy.

zdroj: Xiaomi

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.