Hlavní navigace

Internetová televize O2 TV získala práva na turnaj Copa América

21. 5. 2019

Sdílet

O2 TV patří mezi největší poskytovatele sportovních stanic, respektive má v nabídce nejvíce exkluzivních (nevysílají je jiné televize) sportů. Právě na tento obsah láká nejvíce fanoušků. Nyní bude vysílat další lahůdku, zápasy týmů, jako jsou Brazílie či Argentina s hráči jako Messi, Neymar a Suaréz.

O2 má totiž práva na Ligu mistrů, první českou fotbalovou ligu, extraligu ledního hokeje, národní švýcarskou ligu, Formuli 3, automobilové závody DTM a WRC, tenisové WTA, euroligu basketbalu a americkou baseballovou ligu. Teď k tomu nově přibyla Copa America, tedy jihoamerický fotbalový šampionát. Jinými slovy mistrovství jižní Ameriky ve fotbale.

Minulý ročník se ovšem konal v USA, neboť se soutěže mohou účastnit i dva přizvané týmy. Letos to bude Katar a Japonsko, hrát se bude v Brazílii.

hokej clanek maxitip

"Na Copa América se představí největší hvězdy světového fotbalu. Sledovat výkony Brazílie, Argentiny nebo obhájců z Chile bude pro české fanoušky velkým lákadlem. Navíc v době, kdy ve většině soutěží probíhá letní pauza. Odvysíláme kompletní turnaj, včetně semifinále a finále, celkem 26 přímých přenosů. V případě nočních vysílacích časů je naší unikátní výhodou multidimenze, díky které si každý může přehrát jakýkoliv zápas až sedm dní zpětně," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Konkurenční Digi TV má zase práva na Premier League a anglickou druhou fotbalovou ligu, anglický pohár, skotskou fotbalovou ligu, La Ligu (španělsko), Bundesligu, Serii A (italská liga), tenisové ATP, Davis Cup a Fed Cup.

Hodně sportovních soutěží přenáší i Česká televize, která se u české fotbalové a hokejové ligy střídá s Digi TV.  Nově vysílá spolu s Digi TV některé soutěže i Televize Seznam, větší množství sportů přenáší ještě Eurosport. Největší jsou ale právě O2 TV a Digi TV a souboj o diváka se mezi nimi neodehrává na poli nabídky telenovelových stanic, ale právě sportovních přenosů.

Partnerem rubriky IPTV je společnost CETIN a ZrychlujemeČesko.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.