Hlavní navigace

Sledujte živě první stream z hraní Diabla II: Resurrected (Začátek v 19.30)

8. 4. 2021

Sdílet

Zdroj: Blizzard

Blizzard dnes uvolní alfa verzi remasterované hry Diablo 2 Resurrected. K té získala přístup jen úzká skupina hráčů včetně editora magazínu Ars Technica. Na Twitchi tak můžete dnes od 19.30 sledovat vůbec poprvé živě nové Diablo II. Editor Sam Machkovech slibuje tři hodiny hraní bez jakéhokoliv omezení ze strany vývojáře a začátek v osm večer našeho času (půl hodina na rozjezd a vyladění případných chyb). Stream bude ve Full HD při 60 snímcích, takže byste měli vidět dost detailů. Sledovat jej můžete na Twitchi nebo přímo zde:



Blizzard zatím uvolnil pouze single player a první dvě části hry z pěti. Hrát půjde za barbara, kouzelnici a amazonku. Pokud byste také chtěli získat přístup, můžete se zkusit zaregistrovat na webu Blizzardu.

V plné verzi půjde hrátještě za assasina, necromancera, paladina a druida. Budete také moci použít svou starou zálohu z dvacet let staré hry a prostě pokračovat.

Galerie:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.